Image

Others About Me

Testimonials 
Ela je jako inteligentna, precizna, jasna, sažeta; osoba je dubokih uvida. Direktna je, kreativna i konstruktivna. Povezuje stvari koje izgledaju nepovezive. Nije samo teoretičar - iz nje govori veliko znanje, ali i veliko iskustvo. Ima dubinsko znanje o čovjeku u ljudskom životu kao takvom. I živi to što govori.

U radu s Elom dobila sam inspiraciju da se uhvatim u koštac sa svojim životom i da mijenjam što mi se ne sviđa. Sada znam da postoje i drugi putevi; odblokirala sam se, preda mnom se otvorio drugi svijet i poduzela sam korake koje se prije nisam usudila.

G.J., 43, državna službenica, Beč/Austrija
In working with Ela, I realized that I am in charge of my life – I am capable of defining who I am and how I want to live. In other words, if I can control my thoughts and change my beliefs I can influence my life; I can create my life and direct it in a desired course. It is a tremendous power and ultimate freedom!

In our conversations, Ela always made me reflect and review the events and things around me from different perspectives. Thus, she taught me to master every situation, no matter how hopeless and complex it was. Through her leadership I got a plan and a map of myself; I learned how to navigate through my own life and how to manage it.

M.K., 36, Financial Expert, Köln/Germany
Pomogli ste mi u procesu osvještavanja sebe. Da to što sam imala nisam izbacila iz sebe, razmijenila s vama, nisam sigurna da bih te stvari ikada uspjela izvući van.

Ela, vi ste glasnica duhovne frekvencije! Jako ste me digli u jednom zahtjevnom periodu života.


Bila sam 'tik do...', ali vi ste me tako pogurali da sam uspjela dohvatiti sebe. Sve više postajem 'ja'. Jako sam vam zahvalna, iako je to bio naš zajednički proces. Uspjeli ste me podići.

B.B., 63, supruga, majka, baka, Zagreb
Naći nekoga tko odobrava i razumije tvoje postupke, vidi u njima višu svrhu nije mala stvar! Da čujem sebe pomogla mi je konciznost u postavljanju pitanja, u slušanju i raspravi. Namjerno sam rekla rasprave, a ne razgovori. Filozofi stare Grčke su raspravljali. Rasprava je kao kad rastvoriš složenu tkaninu i vidiš punu sliku, od čega se ona sastoji, tek onda vidiš njen pravi uzorak i veličinu. 

Konačni rezultat je bio potvrđivanje samoj sebi vlastite vrijednosti i pravovaljanosti odluka koje sam u životu donijela, a u koje sam neki puta sumnjala. To je velika stvar!

B.Š., 74, arhitektica u mirovini, Zagreb
Nakon vremena provedenog s Elom, osjećala sam se pozitivno i svjesno, u stanju sam bila 'potapšati se po ramenu', lakše se nositi sa svim situacijama koje su mi tada predstavljale teret. Što je najvažnije, promijenila sam pristup u situacijama koje su mi inače bile vrlo problematične. Otkrila sam u sebi „alate“ koje inače nisam koristila, i te male promjene u stavu i odnosu u određenim situacijama, dovele su me do velikih i pozitivnih promjena.

Naši susreti su prouzročili „buđenje“ mojih sposobnosti koje su negdje „čučale“ i bile zatomljene ... Svaki trenutak s Elom se višestruko pozitivno odrazio na moj način razmišljanja i življenja života, moga plesa po skladbi života.

E.L.R., 38, PR stručnjakinja, Zagreb
Zahvaljujući vama shvatila sam da ja zapravo nisam poslovna žena. To je za mene previše stresno. Pomogli ste mi shvatiti i da se ne trebam toliko brinuti za budućnost. 

Sada nastavljam raditi u skladu s mojim osobnim ritmom i slijediti koincidencije na putu koje me vode u novom smjeru. 

M.R., 55, poduzetnica, Pariz/Francuska
U našem zajedničkom radu imala sam osjećaj da iz tjedna u tjedan postajem sve snažnija i da u moj život ulazi sve više svjetla i mira.

Ela kao terapeut je usmjerena, fokusirana, a opet brižna, nježna. Pravo je zadovoljstvo raditi s njom. Ulijeva povjerenje, daje nadu, pokazuje empatiju.

I.L., 45, marketinška stručnjakinja, Zagreb
Već sam prvi kontakt bio je izrazito ugodan i nakon svega nekoliko minuta osjetila sam beskrajno Povjerenje prema toj Ženi. Nisam imala blagog pojma koliko sam zaglibila u nekim navikama, ulogama, fokusima. Trebalo je to sve razbucati i krenuti iz početka; iz početka stvarati sliku o Ženama i Muškarcima, o odnosima, o davanjima i primanjima. No imala sam u Elu beskrajno Povjerenje. I počelo se događati, počela sam se otvarati za Promjenu, za stvarnu, konkretnu promjenu vidljivu i mjerljivu u praksi.

A onda je došao godišnji odmor i potpuno drugačije ljetovanje od svih dosadašnjih i upoznavanje s Muškarcem kakvog sam željela!!!!

Iako je druženje s Elom trajalo samo 2 mjeseca, sigurna sam da ovo ne bi uspjela sama. Savršeni osjećaj za problematiku, odlične smjernice u pravo vrijeme na pravom mjestu, neforsiranje, sloboda izražavanja, pisanja, rada... tako bih opisala rad s Elom! Predivno iskustvo!!!

J.M., 45, menadžerica, Zagreb
Osjećaj da ste u potpunom fokusu, da vas se baš nikad ne odrađuje, tih sat, a često i dva ;). Osjećaj potpore, ali ne samo tijekom termina, već i nakon. Pristup potpuno lišen pomalo hladne profesionalnosti koja ponekad prati ovaj "sektor".

Krajnji rezultat je upis 4 godišnje edukacije u sferi psihoterapije, ali baš one i s onakvim alatima i pristupom koji meni odgovaraju. Nisam se previše gubila u odabiru, znala sam da je to to. Uostalom, kao u svemu - naučila sam slušati srce puno više nego prije. I vjerovati mu. Uz dužno poštovanje, teško da ovo može baš svaki terapeut ili life coach, i to u kratkom vremenu. I opet sam našla novi posao, ovaj put još "pogođeniji", a da ga nisam ni tražila ;). Danas sam puno više svoja, nego bilo čija, puno više tu, nego negdje drugdje. I to mi je najveći gušt!

L.G., 40, menadžerica, Zagreb
Ela has given new perspective to everything, and value and something that is energetically so unique in her mode of work. Step by step, everything has become easier and simpler for me. It was motivating to listen to a person with so much knowledge and passion that she surrenders to, in whatever she is does.

Working with Ela was the real turning point in my life. ... Listening to my intuition for the first time I was threading on a new path. And just as she said, people and events started to work in my favor in an inexplicable way. ... Today, with all my heart I can say that I am happy with my life, and I appreciate the life I've been through.

R.M.I., 57, PR Consultant, Zagreb/Croatia


Proces kojeg sam prošla s Elom mi je pomogao da dobijem novu perspektivu tijekom vrlo izazovnog perioda u mom životu. ... Proces mi je pomogao da otkrijem što stvarno želim od sebe i svoje profesije, i što trebam poduzeti.

Danas, otvaram svoju vlastitu firmu i to je stvarno uzbudljivo. Moj odnos s partnerom je puno bolji. Naučila sam da je važno brinuti se o sebi i to nastavljam činiti. Ukratko, napravila sam puno koraka prema naprijed i osjećam se puno sretnija i puna nade u svoju budućnost.

M.T., 60, komunikacijska stručnjakinja, Stockholm/Švedska
Upravo to vodstvo i svježu perspektivu dobila sam družeći se s Elom iz tjedna u tjedan.

Svježi pogled na život, prava pitanja u pravom trenutku, nove uvide iako se dotad činilo da sam izrekla i uvidjela sve što sam trebala izreći i uvidjeti… I, u mom slučaju doista odjednom, velike odluke više nisu bile samo nešto o čemu sam razmišljala i što sam odlagala, nego su se počele ostvarivati.

M.N.I., 47, poduzetnica, Zagreb
The most beautiful thing about working with Ela is that every time I left her practice I felt more and more myself. There was no feeling of dependency and obligation, nothing but complete freedom because with her I felt always a bit more closer to my own being.

Everyone who feels any kind of inner disharmony and does not know the real reason I would suggest to have at least one conversation with Ela over a cup of tea ... No one can help us to avoid the difficult situations that our lives bring our way, but how to deal with them and how to learn to listen to ourselves - for that you will need to knock on Ela’s door. Working with her all the beauty of my life has revealed itself to me.

N.S., 34, Actress, Zagreb/Croatia


Call me for a free introductory conversation!

Contact

Ela Kurešević   /   

Note

An introductory phone conversation helps us to get to know each other.


Biography Work is a complex approach that I adapt to each client individually, and since you and your life are completely unique, you may have questions that are not covered on this website. An introductory conversation is an opportunity to address them.

Call me for a free introductory conversation!

Contact

Ela Kurešević   / 

Note

Note

Introductory phone conversation helps to get to know each other, to briefly talk about your issues so that you can feel whether this kind of work is good for you.

Biography Work is a complex approach that I adapt to each client individually, and since you and your life are completely unique, you may have questions that are not covered on this website. An introductory conversation is an opportunity to answer them.


OFFER

FIND OUT MORE

elakuresevic-bc-white.png

facebook 2

OFFER

FIND OUT MORE

elakuresevic-bc-white.png

facebook 2

© 2017 Ela Kurešević